Endised majaomanikud ei hoiatanud kummituse eest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummitus?
Kummitus? Foto: jupiterimages.com

Itaalias Spoletos maja ostnud perekonna sõnul ei hoiatanud endised omanikud neid, et seal kummitab.

Gaetano ja Stefania Bastianelli ostsid nimetatud maja 2005. aastal, kirjutab AFP.

 

«Olime õnnelikud, et saime maja koos sisustusega. Endised omanikud olid nõus isegi portselani meile jätma,» meenutasid Bastianellid.

Hiljem nad aga avastasid, et maja on ehitatud mahajäetud surnuaia lähedusse ning ehitises oli kunagi läbi viidud kurjade vaimude väljaajamine.  

«Juba esimesel ööl oli meie uues elukohas põrgu lahti. Ärkasin kella kahe ajal öösel ja nägin, et vannitoa ukse vahelt immitses vett,» lausus Gaetano Bastianelli.

 

Mehe väite kohaselt avastas ta järgmisel hommikul, et vannitoa seinad olid kaetud nagu roheka ainega.

Bastianelli jätkas, et hiljem muutus asi hullemaks. Mehe kinnitusel oli vahel kuulda ka kettide kõlinat  ning aeg-ajalt käivitusid nii muruniiduk kui ka tema naise auto iseenesest.

Bastianellid palkasid advokaadi ja andisd maja endised omanikud kohtusse, kuna nad varjasid nende eest kummituse olemasolu.

Kohaliku ajaloolase Sergio Grifoni andmetel toimus selles majas ühest lapsest kurjade vaimude väljaajamine 1977. aastal ja seda ehitist peavad enda omaks ka lähedal asuvale surnuaiale maetud isikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles