Kaasaegne vene kunst Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Vene Muuseumis näidatakse meie kaasmaalaste töid – sellel aastal oma viieteistkümnendat aastapäeva tähistava Vene Kunstnike Ühenduse Eestis viieteistkümnelt liikmelt.

Lõpetanud edukalt väljapaistva XX sajandi esimese poole Eesti vene kunstniku Andrei Jegorovi tööde retrospektiivi, pöördub Tallinna Vene Muuseum meie kaasaegsete kunstnike loomingu poole.

Näitusel saab näha ligi seitsetkümmet teost. Erinevad küll stiili, tehnika või koloriidi poolest, ühendab neid kõigi autorite soov jagada oma tundeid, elu- ja loomefilosoofiat, nägemust neid ümbritseva maailma ilust.

Tallinna Vene Muuseum loodab, et koos Vene Kunstnike Ühendusega Eestis korraldatud näitusest saab meie riigi kultuurielus ere sündmus, millega leitakse veel hulgaliselt mõttekaaslasi, aitamaks kaasa noore muuseumi arengule ja vene kultuuri kujunemisel meie maal.

Näitus «Kaasaegne vene kunst Eestis» on avatud 20. juunist 15. septembrini aadressil Pikk 29a, Tallinn. Näitust saab külastada iga nädala kolmapäevast reedeni!

Vaata GALERIID!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles