Video: Briti poliitiku sõnul sai ta tulnukaga lapse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti poliitiku sõnul sai ta tulnukaga lapse
Briti poliitiku sõnul sai ta tulnukaga lapse Foto: Youtube

Suurbritannia poliitiku, Põhja-Yorkshire´i Whitby linnanõukogu liikme Simon Parkesi sõnul sai ta naissoost tulnukaga lapse.

53-aastase mehe sõnul on lapse nimega Zarka emaks tulnukas, kes kannab tiitlit Kass-kuninganna, edastab Huffington Post.

 Tegemist on rohelise nahaga tulnuknaisega, kes on 2,7 meetrit pikk ning kellel on kaheksa sõrme.

 Mees paljastas oma loo televisioonis dokumentaalsaates « Confessions Of An Alien Abductee»  (Tulnukaröövi ohvriks langenu ülestunnistused).

 Parkesi kinnitusel seksis ta tulnukast naisega neli korda aastas.

 «Hoidsime käest kinni ja siis tõsteti mingi mulle tundmatu tehnoloogia abil meid Maa orbiidil liikuvasse kosmosealusesse,» selgitas mees.

 Inglase naine oli sellest suhtest teadlik ning mitte just selle üle rõõmus. Samas olevat naine saanud aru, et tegemist ei olnud tavalise suhtega, vaid millegi kõrgemaga.

 Mees jätkas, et vabal ajal suhtleb ta tihedalt Kass-kuninganna ja nende lapse Zarkaga.

 Parkesi arvates on üsna palju neid inimesi, kes on kogenud sama, mis tema. Paljud ei julge sellest rääkida, kuna kardavad hukkamõistu, hulluks tunnistamist ning tööst ilma jäämist.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles