Sakslanna sai vastu tahtmist silikoonrinnad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rinnalõikus.
Rinnalõikus. Foto: AFP / Scanpix

Saksamaal sai üks ilulõikusele läinud naine vastu tahtmist silikoonrinnad.

Petra Kördeli sõnul võttis ta kaalust alla ja läks siis ilukirurgi noa alla, et talt üleliigne rippuv nahk ära opereeritaks, kirjutab Bild.

 

«Kaalusin varem 159 kilogrammi, kuid langetasin oma kehakaalu 67 kilogrammini,» selgitas Kördel.

 

33-aastase naise kinnitusel oli ta palju saledam, kuid teda häiris ülekaalulisust meenutav lõtv nahk ja ta otsustas liigse naha eemaldada lasta.

 

«Esialgu lasin ainult oma kõhunahka trimmida, kuid hiljem tahtsin, et ka rindadelt üleliigne nahk eemaldataks,» selgitas sakslanna.

 

Kördel jätkas, et ta rindadelt üleliigse naha eemaldamise operatsioon toimus Kasseli ühes haiglas.

 

Pärast operatsiooni üles ärganud naine avastas oma õuduseks, et tema mõlemasse rinda oli paigutatud 200 grammi silikooni.

 

«Olin haiglaga sõlminud lepingu ainult selle kohta, et minu rindadelt eemaldatakse üleliigne nahk. Ma rõhutasin kogu aeg neile, et ma ei taha silikoone,» lisas naine.

 

Haigla põhjenduse kohaselt olid silikoonid palju kehakaalus kaotanud patsiendi tervise jaoks vajalikud.

Kördelile esitati silikoonimplantaatide eest 3800 euro (59 432 krooni) suurune arve. Naine andis haigla kohtusse ja tahab saada 50 000 eurot (782 000 krooni) kahjutasu.

Aprillis plaanib Kördel minna teise haiglasse, et tal seal silikoonid eemaldataks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles