«Õiges valikus» soosis õnn Kristiinat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õige valik»
«Õige valik» Foto: TV3

Kolmapäeval alustas uut hooaega TV3 kohtamismäng «Õige valik», kus esimesena sattusid suhtekolmnurka seiklushimulised Kadri, Robert ja Kristiina.

Tänavu tehakse õigeid valikuid Pärnust paarikümne kilomeetri kaugusel asuvas kaunis Ojako turismitalus.

Esimene julge oli Viljandist pärit 20-aastane Kadri, kelle hetke suurim eesmärk on pääseda sisse Tartu kõrgemasse kunstikooli.

Teine mängija oli Vändrast pärit 22-aastane Robert, kes hetkel ei tegele millegagi, sest töö sai otsa. Mõned aastad tagasi tegeles ta ratsutamisega ja Kadri kommenteeris, et tema jaoks on ratsutamine hirmus.

Kolmanda mängijana sisenes majja 20-aastane psühholoogiatudeng Kristiina, kes käib ka tööl ja vaba aega tal seega üldse pole.

Kadri lootis, et mängu tuleb kaks poissi, sest siis oleks tal rohkem võimu olnud. Kristiina oli aga olukorraga rahul, sest nii oli temal vastutust vähem.

«Naine peaks rinnakas olema. Aus ja huumorimeelega,» kirjeldas Robert oma ideaalnaist.
Päeval ootas seltskonda kaks väljasõitu, loosi tahtel läks Robertiga veekeskusesse veemõnusid nautima Kristiina.

«Kohtinguga olen rahul, on, millest rääkida,» ütles Kristiina. Robertit valdasid samuti meeldivad emotsioonid.

Päeva teine kohting toimus ratsatalus ja Kadril ei vedanud taas - Robert valis Kristiina. Hobuse otsast paarilisega mesijutu ajamine osutus aga üpris keeruliseks.

Tüdrukutele tundus Robert alguses ülbe ja pealiskaudne, kuid pidid tunnistama, et tegelikult on tegemist toreda ja lihtsa iseloomuga noormehega. «Päev oli tore, aga jube väsitav,» sõnas Kristiina. Kadri ütles, et ta ei nurise, sest on teadlik oma halvast õnnest.

Kadri aeg majas jäi üürikeseks, sest Robert valis Kristiina. «Kui tagantjärele mõelda, siis valik tuli suhteliselt lihtsalt,» ütles Robert. Kristiina arvas, et Robertil oli temaga lihtsam suhelda ja võibolla ei jätkunud neil Kadriga kunstiteemal juttu.

Südaööl kumbki oma toast välja ei tulnud ja mäng jätkus. See, kas järgmisena tuleb majja poiss või tüdruk, selgub nädala pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles