Miss Estonia sai Miss Eurasia 2013 konkursil teise koha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viktoria Titova, 19-aastane hotelliäri tudeng ja agentuuri Destate Models modell, saabus päikeselisest Türgist ning tõi Eestisse Miss Euraasia 2013 vice-missi krooni, samuti eksklusiivse Roberto Bravo briljantkella ja palju muid auhindu.

Viktoria valmistus hoopis teiseks rahvusvaheliseks konkursiks, Miss Eurovision 2013 pidi toimuma maikuus, lükati aga edasi septembriks, nii jõudis Viktoria sõita konkursile Miss Euraasia 2013. Võitis Olga Pliusnina Venemaalt, kolmas koht läks Ukraina esindajale Irina Bondaevskale ja neljas oli Seda Akkus korraldajamaalt Türgist.

Finaalshow toimus Vahemere ääres Antaalias ning koosnes neljast voorust: Sunset bikiiniide moe-show, rahvariiete esitlus, Sassofone brändi moe-show ning valitud Top 12 moe-show disainerite õhtukleitides Roberto Bravo ehetega.

Tüdrukud olid kümme päeva žürii likmete pilgu all, sel perioodil külastasid nad palju kauneid kohti üle Türgi, võtsid osa erinevatest moe-show'dest, pildistamistest, castingutest, pidudest ning eriüritustest.

Ettevalmistuse jooksul said valitud Miss Bikini, Miss Talent ning Miss Rixos ehk vastuvõtva hotelli lemmik.

Pärast finaal-show'd said kaunitarid võimaluse töötada maailma suurimal moemessil Dosso Dossi ning päevitada ja puhata enne kojusõitu.

Viktoria järgmine samm on teha õige valik ja allkirjastada parim modellileping, mis võib viia kas tagasi Türki - Istanbuli - või veelgi kaugemale Aasiasse ehk hoopis Ladina-Ameerikasse.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles