Mia uus singel «Lase vabaks end»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Mia
Lauljatar Mia Foto: Promopilt

Lauljatar Mia on üle pika aja valmis saanud värske singliga „«Lase vabaks end».

Lauljatar on selle aasta resideerunud Hispaanias, õppides kiropraktikat ning üsna palju energiat on kulunud uude rütmi sisse elamisele. Nüüd on aga suvi käes ja aega rohkem. Suvel on plaanis lauljataril Eestis anda mitmeid esinemisi, see aasta on eriti populaarsed pulmad. Augusti alguses läheb Mia aga Ameerika Ühendriikidesse, Atlantasse laulukonkursile. Lauljatar on väga põnevil, kuna ei ole varem ka kunagi nii pikka lennusõitu teinud ega USA-s varem käinud.

«See aasta on olnud väga põnev ja sündmusterohke ning samal ajal ka rahulik. Olen väga rahul enda valikuga ja tunnen, et olen õiges kohas. Kuu aega tagasi kolisin ka linnast natuke eemale, mägedesse, kus on imeilus loodus, mis mulle väga hea meelt teeb. Nüüd, kus olen end juba sisse seadnud, plaanin võtta aega ka päris oma loomingu tegemiseks. Alustuseks on näiteks uue loo sõnad minu enda kirjutatud.»

Kuula lugu ja avalda arvamust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles