Miks, naised, teile grupiseks ei meeldi?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Hefner ei pea ilusate naiste tähelepanu saamiseks enam ammu pingutama
Hugh Hefner ei pea ilusate naiste tähelepanu saamiseks enam ammu pingutama Foto: AFP / Scanpix
Eeva.ee

suhtlusfoorumi seksi ja suhete rubriigi all on foorumikülastajad tõstatanud teema, kus arutatakse erinevate asjade üle, millega keegi kohe kindlasti voodis nõus ei oleks.

Foorumist selgub, et enamik naisi on ühel meelel, et kedagi teist nemad oma voodisse nõus võtma ei ole, olgu selleks kolmandaks siis mees või naine. Seks on kahe inimese vaheline asi ning mõte kellestki kolmandast tekitab enamikul naistest suisa külmavärinaid.

Foorumi vestlusrubriigis on lisaks välja toodud ka erinevad fiiliad - zoofiilia, nekrofiilia, pedofiilia ning ekstreemsed vägivalla- ja väljaheitemängud.

Näiteks kasutaja sh.rose kirjutab: «100% jäävad need eelpool loetletud patoloogiad: zoofiilia, nekrofiilia, pedofiilia ja teised fiiliad välja. Iial ei teeks midagi sellist. Grupikad - kindel ei. Oma meest teise naisega ei jagaks, ei tahaks ka ise kahe mehega olla. Kui mitmekesi, siis võib-olla tuleb kõne alla ainult selline kooslus, et teine naine, mina ja mu mees ning meie naised omavahel ja mees tegutseb ainult minuga.»

Miks, naised, teile grupiseks siis ei istu, küsib foorumis nii mõnigi murelik mees.

Vaata lisaks suhtlusfoorumit netiportaalist Eeva.ee


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles