Tallinn Dolls uueks muusaks on Tanja Mihhailova

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Dolls on Eesti moebränd, mille eesmärgiks on esitleda Eesti omanäolisemaid moekunstnikke ja näidata Eesti moemaailma kogu värvikülluses. Sellepärast on Tallinn Dolls teinud koostööd andekate tegijatega nagu Karolin Kuusik, Liisi Eesmaa ning sellel hooajal üllatab disainerina temperamentne Kirill Safonov.

«Tallinn Dolls moebränd esindab Eesti moodi ning tunnistame julgelt, et miksime skandinaavia ning vene disaini karakterit. See on just see, mis teeb Eesti nii unikaalseks,» kommenteerib brändi loovjuht Mari Martin.

Uue hooaja kollektsiooniga toob Kirill Safonoviga nukude majja päris värskeid tuuli ning slaavi temperamendile omast särtsu. Seetõttu on uus moedisainer valinud Tallinn Dolls moemuusaks ka tugeva natuuriga kaunitari Tanja Mihhailova, kes kannab endas just kõiki neid väärtuseid.

Loomulikult ei puudu uues kollektsioonis ka Kirillile omane print ning seekord suursuguses ja aristokraatlikus võtmes. Kollektsiooni iseloomustavad ka pehmed kreemised toonid ning ürgne naiselikkus. Iga naine võib tunda ennast tõelise graatsiana.

Ühisloominguna on just valminud ka videoklipp, mille režissööriks on Indrek Arula ning peategelaseks lummav Tanja Mihhailova.

Videot vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles