Miljonimängijad võitsid 32 000 krooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljonimäng
Miljonimäng Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Tänases TV3 saates «Kes tahab saada miljonäriks?» võitsid kaks mängijat 32 000 krooni, kolmanda mängija esinemine jäi pooleli.

Ester võitis 32 000 krooni

Esimeses küsimused läksid Esteril kenasti ja probleeme tal ei tekkinud. Esimene tõrge tekkis 4 000-krooni küsimuse juures, kui sooviti teada Eesti Haigekassa sümbolit, milleks oli kilpkonn. Ester kasutas publiku abi ja saigi vastatud.

50:50 variandi kasutas naine ära, kui sooviti teada, mis riigis asuvad kaks Hispaania linna – õige oli Maroko ja nii naine arvaski. Sellega oli ta võitnud 16 000 krooni.

Sõbra abi läks vaja 32 000-krooni küsimuse puhul, kui sooviti teada, kuidas nimetatakse Prantsusmaal ja anglosaksi maadel art noveau’d. Sõber pakkus juugendit, mis oli ka õige vastus ja selle valis ka mängija.

64 000-krooni küsimusena taheti teada, mis nime sai Piiblis Jakob? Ester pakkus Iiob, kuid õige oli Iisrael.

Madise võiduks oli samuti 32 000 krooni

Publiku abi kasutas Madis juba 300-kroonise küsimuse puhul, kui sooviti teada laplaste rahvalaulu. Õige oli joig, mida pakkus ka publik.

Sõbrale helistamise õlekõrs läks kasutusse 1 000-kroonise küsimuse puhul, kui sooviti teada, mis nime kannab kreeka mütoloogias esinev tiivuline hobune. Madis ise arvas, et kerberos, kuid sõber pakkus pegasust. Mängija otsustas sõpra uskuda ja see oli õige vastus.

50:50 variandi kasutas mees 8 000 krooni küsimuse puhul, kui taheti teada, mis päev on 24. veebruar – õige oli madisepäev ja selle Madis ka valis.

Järgmise kahe küsimuse puhul pakkus mees väheke huupi, kuid arvas ära  mürgise Jaapani delikatesskala (fugu) ja Tallinnas toimuva õigeusu vaimuliku muusika festivali (Credo) ning oligi võitnud 32 000 krooni.

Järgmine küsimus jäi mängijale aga viimaseks, sest sooviti teada, kuidas nimetatakse naise koonusekujulist peakatet, mille õige vastus oli hennin.

Marguse mäng jäi pooleli

Margus vastas ära kolm küsimust, kuid siis kõlas sireen ja ta pidi mängu natukeseks pooleli jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles