Hardi Volmer: Nostalgia hind ei ole nii suur

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Summer 25 pühapäev
Rock Summer 25 pühapäev Foto: Karli Saul/SCANPIX

Rock Summerist osa võtnud Hardi Volmer jagas Elu24-le oma muljeid palju poleemikat külvanud üritusest.

«Ürituse korraldusele ei saa midagi ette heita, ent ilmselgelt korraldati liiga suur üritus praeguse majandusliku seisu kohta,» rääkis Volmer Elu24-le. «Piletid pandi suure hurraaga eelmine aasta kalli hinnaga müüki ja tulemuseks on see, et odavamaks neid vahetult enne üritust lasta ei saa.» 

Volmer nentis, et ainult korraldajate eeldustele ei saa üritust ehitada. Tema arvates olid Jüri Makarovi ootused publiku osas ülepaisutatud ja liiga optimistlikud. «Mida odavam pilet on, seda rohkem sa neid müüd. See on kummaline, et neid hindu nii laes hoitakse. Ma ei ole küll mingi ärimees, aga oleks ju võinud odavalt alustada ja aja möödudes vaikselt piletihinda tõsta. Nostalgia hind ei ole nii suur, et perekonna eelarvepiirist üle astuda.»

Festivali ennast Singer Vingeri solist peaaegu ei näinudki. Eriliselt jäi talle meelde In Spe ja Ivo Linna etteaste. «Tehniliselt olid kõik artistid tasemel. Kahju, et nii läks. Valearvestuste ja piletimüügi strateegiavigade tõttu jäid paljud inimesed suurepärasest üritusest ilma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles