Staarjalgpallur: ManU mängijad ei suuda isegi lambipirni vahetada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrice Evra
Patrice Evra Foto: AP / Scanpix

Senegali päritolu prantsuse jalgpalluri, Manchester Unitedis mängiva Patrice Evra sõnul on selle meeskonna mõned  mängijad nii ära hellitatud, et ei suuda isegi lambipirni ise vahetada.

28-aastase jalgpalluri sõnul on mänedžer Barry Moorehouse mängijatele 24 tundi ööpäevas ja seitse päeva nädalas kättesaadav, kirjutab The Telegraph.

«Mängijate kõiki tujusid võetakse arvesse ning nende soove püütakse täita, kuid mõnikord läheb see üle piiri,» sõnas Evra.

Cheshire`is Alderley Edgis kolm miljonit naela maksavas villas elav Evra jätkas, et ManU on suur ühine pere, kus koostöö on viidud ülima tasemeni.

«Isegi, kui mul kodus mingi asi rikki või katki läheb, saan ma Barry Moorehouse`i appi kutsuda ja tema siis kutsub töömehed. Kui on näiteks probleeme auto, mullivanni või ka isegi lambipirni vahetamisega, tuleb ta kohale,» selgitas jalgpallur.

Evra sõnul tuleb selline ühtehoidmispoliitika kasuks, kuid samas hellitab mängijad ära.

«Kui näha abivalmis inimest ning teada, et sinu eest aetakse kõik igapäevaasjad ära, siis saad mängule ja võidule keskenduda,» lausus Evra.

Ka Moorehouse on oma töö ja rolliga üldjoontes rahul.

«Tean, et mängijad on pannud mulle hüüdnime Mees iga töö peale. Mina ja mu alluvad püüame mängijate eest ülihästi hoolt kanda,» sõnas mänedžer.

Moorehouse jätkas, et mängijate esmaseks ülesandeks on treenida ja hästi mängida, kuid nad peaksid siiski ka igapäevaeluga toime tulema.

«Mõnikord tundub mulle, et mõned mängijad elavad muinasjutus. Nende nõudmised ja palved on lapsikud. Nad on ära hellitatud ja teavad, et saavad kõik, mida soovivad. On teada, et nii mõnigi neist ei tule lambipirni vahetamisega toime. Neid koheldakse paremini kui kuninglikku perekonda,» selgitas mänedžer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles