Nick Carter tahab intellektuaalset naist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Backstreet Boys laulja Nick Carter
Ansambli Backstreet Boys laulja Nick Carter Foto: Reuters / Scanpix
Ansambli Backstreet Boys täht Nick Carter, kes lõpetas mõne aja eest suhte seltskonnastaari Paris Hiltoniga, on enda sõnul valmis väljas käima erineva taustaga naistega, kuna kaaslase tegevusalast tähtsam on talle see, et too ka vaimselt pinget pakuks.

«Olen kohtamas käinud fännide, sõprade, kuulsuste, äripartneritega, kõigiga – ma pole diskrimineeriv. Inimesed teevad, mida teevad ja minu jaoks ei oma see tähtsust. Ma ei välista kellegagi kohtama minemist selle pärast, kellena ta töötab või kes ta on,» vahendab femalefirst Carteri sõnu.

«Tahan kena inimest, kes mulle intellektuaalselt pinget pakuks,» lisas laulja.

Ometi ütles Carter, et kuulsustega ta enam väljas käia ei soovi, kuna usub, et on alates Paris Hiltonist lahku minemist täiskasvanumaks muutunud.

«Ma ei tea, kas hakkan veel kunagi mõne kuulsusega väljas käima, olen alates Parisest palju täiskasvanumaks saanud. Tahaksin suhet inimesega, kes oleks kahe jalaga maa peal, täiskasvanulik ja ringitõmbamise faasist üle saanud,» seletas Carter.

Laulja lisas, et pole kindel, kas ta kunagi üldse abiellub ja pere loob. «Ma pole isadusele mõelnud. Mõtlen iseendale ja ma pole abielluja tüüp. Ma ei ütle, et ma oma meelt ei võiks muuta, aga kui see juhtub, jooksen ilmselt minema ja teen seda salaja, nii et keegi kunagi teada ei saaks,» rääkis Carter. «Ma olen energiline ja see on põnev. Ma lihtsalt pole veel valmis paikseks jääma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles