Metro Bitch lõpetas juuksurite kooli kulddiplomiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus hakkas räpistaar Timati modelliks
Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus hakkas räpistaar Timati modelliks Foto: Black Star By Timati

Metroseksuaalsus ja enda eest hoolitsemine oli varem väga ülepaisutatud, tunnistas Vaido Neigaus aka Metro Bitch möödanikule tagasi vaadates Õhtulehele. Nüüd on ta enda sõnul palju rahulikum ja kaalutlevam.

Vaido õppis juuksuriks ja sai kuldse diplomi

Üks prioriteet, mille ta nüüd endale on seadnud, on õppimine ning nii võttiski Vaido ühel heal päeval kätte ja läks juuksuriks tudeerima.

«Ma olen paljudest asjadest väsinud – näiteks ei viitsi ma enam pidutseda. Olen enda jaoks paika pannud, et ma tahan õppida," räägib Vaido ja kinnitab, et mõttest on saanud juba ka tegu.»

«Läksin õppima nii, et keegi ei teadnudki sellest. Olen alati mõelnud, et ma ei tatsa ju 50aastasena laval ega laula: "Tõmban selle fucking peo käima»».

«Lõpetasin kooli kulddiplomiga ja sain õpetajatelt kiita. Aga ega see diplom ei näita midagi, kogemused on ikka need, mis edasi viivad,» arutleb Vaido, kes omandatud erialal juba töötabki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles