Rannagalerii: Stroomi ranna päikesekiisud ja šokolaadipoisid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi 2009 - Stroomi rand
Suvi 2009 - Stroomi rand Foto: Karli Saul

Lastekaitsepäev, 1. juuni oli päikesepaisteline ja südasuviselt soe, meelitades randa hordide viisi päevitajaid ning isegi karastatud suplejaid.

Elu24

käis uudistamas

Stoomi ranna

päikesekiisusid ja šokolaadipoisse.


Stroomi rannas lehvis kollane lipp, mis tähendab, et päris ohutu vette minek ei ole. Tabel rannavalvurite vaatlusputka seinal näitas, et vee soojus oli 17 kraadi. Masti tõmmatakse punane lipp, kui vee temperatuur langeb alla 16 kraadi. Keskmine temperatuur oli rannas 20 kraadi.

Kuid vee soojus ei ole sugugi ainuke tegur, mille järgi lippu vahetatakse. Näiteks tugev lainetus on kindlasti üks asi, mis muudab vette minemise ohtlikuks.

G4S palubki inimestel sel aastal varasemast veelgi tähelepanelikum olla, sest mitmetes randades ei ole sel suvel professionaalset rannavalvet.

Vaata pildigaleriid Stroomi ranna kirevast seltskonnast!

 
NB! Võid ka ise meile saata lahedaid rannapilte nii sellest, kui ka eelnevatest rannahooaegadest või puhkusereisidest palmi all. Lisa vaid juurde millal ja kus pilt klõpsitud. Pildid saada toimetus@elu24.ee

Parimate paparatsodele vahel jagame vabapääsmeid põnevatele üritustele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles