Rotermanni kvartal puhkeb õide!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotermanni kvartalis toimuvad 3.-6. juunini Tallinna Uue Linna Päevad ehk TULP
Rotermanni kvartalis toimuvad 3.-6. juunini Tallinna Uue Linna Päevad ehk TULP Foto: TULP
Rotermanni kvartalis toimuvad 3.-6. juunini Tallinna Uue Linna Päevad ehk TULP. Väärika ajalooga kvartal on taas õide puhkemas, sest julgetes ideedes ja isikupäras peitub võti tulevikku.

Just sellist mõttevärskust ja nooruse ägedust kannab endas ka TULPi programm. Tule ja saa osa siin toimuvatest üritustest ja kirjust kogu suve vältavast kultuuriprogrammist.

TULPi südameks on äsjavalminud Rotermanni väljak – koht, millest võiks saada midagi moodsa Raekoja platsi sarnast. Seetõttu tuksubki TULPi süda neli päeva järjest hea muusika, julgete teatritükkide, pöörase tsirkuse, eriliste roogade ja tuliste tantsurütmide taktis.

TULP algab 3. juunil kell 16:00 rongkäiguga Raekoja platsilt Rotermanni kvartali väljakule, kus toimub suurejooneline karneval. Rongkäigule ja karnevalile on oodatud nii pealtvaatajate kui osalejatena kogu linnarahvas! Avapeol esinevad Politseiorkester, Leegitsev Sidrun, RAISK ja WAF koor. Kaasa saab elada tsirkusele.

Järgnevatel päevadel esinevad TULPil teiste seas Marko Matvere, Margus Vaher, Bedwetters, Paabel, Pastacas/Taavet Jansen, Indigolapsed, WAF koor, Tõrva laulustuudio neidudekoor, JJ-Street, Delfi Noortebändide paremik ja paljud teised.

Kõik üritused on TASUTA!

Täpsem kava: rotermannikvartal.ee/tulp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles