Reiu puhkekeskus ootab lapsi laagrisse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reiu puhkekeskus

Paikuse vallas asuv Reiu puhkekeskus korraldab juunis ja juulis 6. - 12. aastastele lastele kokku neli põnevat ja arendavat suvelaagrit.

Puhkekeskuse tegevjuhi Iris Kooli teatel on viiepäevased laagrid vanematele eriti mugavad ajal, kui lasteaiad lähevad suvepuhkusele.

"Aitame koolivaheajal sisustada laste vaba aega põnevalt ja aktiivselt," rääkis Kool. "Pakume lastele nii õppetegevust kui ka tegevust vabas õhus. Lastega tegelevad pedagoogid Jane ja Kadri. Lastel palume kaasa võtta ujumisriided ja rätiku."

Üks laager koosneb viiepäevasest tsüklist ja kestab iga päev kella 9-17. Seega peavad vanemad igal õhtul lapsele laagrisse järgi minema.

Selle aja sees õpivad mudilased hommiku poole inglise keelt, muusikat, loodusõpetust, keskkonnakaitset ja esmaabi andmisest. Pärast lõunat saavad lapsed aga lustida pallimängudega, seiklusrajal, ujuda, käia paadiretkel, osaleda karaokel ja teha muudki lahedat.

Laagrid toimuvad esmaspäevast reedeni vastavalt 8.-12. ja 15.- 19.juunil ning 29.juuni - 3.juulil ja 6. - 10. juulil.

Laager maksab 500 krooni, milles sisalduvad lõunasöögid ja vajalikud õppematerjalid. Registreeruda saab e-posti aadressil info@reiupuhkekeskus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles