Kas Märt Avandit ootab ees liiga karm karistus? Mida sina arvad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi
Märt Avandi Foto: TV3

Politsei pidas eile hommikupoolikul Tallinnas Rahu teel kinni auto, mida juhtis alkoholi jääknähtudega Märt Avandi - humoristi ja armastatud näitleja, kes on ka päästeameti reklaamnägu ja manitseb purjuspäi mitte vette minema.

Päästeameti arvates on nii purjuspäi ujumine, kui ka jääknähtudega autojuhtimine väga ohtlik tegevus

«Kindlasti taunime mõlemat,» on päästeameti ennetus- ja tuleohutusjärelevalve valdkonna pressiesindaja Annika Koppel Õhtulehele antud kommentaaris radikaalne. Kuidas Avandi käitumine reklaami edasisele toimele mõjub, ta ennustada ei oska.

Midagi peale rumala käitumise näitlejale päästeamet ette heita ei saa, sest neil pole temaga otsest lepingut, mis käsitleks näiteks päästeameti reklaami maine võimalikku kahjustamist. Siiski loodab Koppel, et näitleja libastumine päästeameti reklaamikampaaniale kahju ei tee.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang sõnas Elu24'le, et joobe suurust ei saa ta avaldada, kuna tegemist on delikaatsete isikuandmetega ja lisas, et ka lõplikku trahvisummat ei oska ta hetkel öelda, kuna asi on menetluses.

Politsei alustas Avandi suhtes väärteomenetlust, mille tagajärjel võib teda oodata rahatrahv ja kuni kuue kuu pikkune juhtimisõiguse peatamine.

Mida sina arvad? Kas Märt Avandit ees ootav karistus on liiga karm või hoopis leebe?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles