Shayne Ward tahab ise oma laulusõnu kirjutada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shayne Ward
Shayne Ward Foto: AP / Scanpix
Laulja Shayne Ward tahab oma järgmise albumi loomingulise poole kallal senisest rohkem kaasa lüüa.

Suurbritannia talendiotsingusaate «X Factor» võitnud noormees jõudis möödunud aastal oma teise albumiga «Breathless» Briti plaadiedetabelis teisele kohale ning kavandab praegu oma kolmandat kauamängivat, kirjutab digitalspy.

«Kui sa tuled talendisaatest ja teed plaadifirmaga lepingu, pole sul võimalik öelda, et ma tahan seda või toda,» rääkis Shayne. «Asi on austuses ja selles, et tuleb neile näidata, et ma olen nendega samal lainepikkusel. Kolmandal albumil hakkan ma ka ise laule kirjutama.»

Ward lisas, et tahab, et inimesed mõistaksid rahvusvahelist edu, mis teda alates 2005. aastal «X Factori» võitmisest saatnud on.

«Mul olid Aasias ja Lõuna-Aafrikas ja Austraalias hiiglaslikud müüginumbrid ja neil turgudel pole kerge läbi murda,» rääkis Ward.

«Inimesed peavad aru saama, et ma pole ainult Suurbritannias tuntud nimi. Ma olen pigem rahvusvaheline. Olen kaheksa kuud USA ja Rootsi stuudiotes veetnud, nüüd valmistun Suurbritannia tuuriks ja enne seda tuuritan Skandinaavias,» ütles laulja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles