Tallinna Laste Turvakeskuse lapsed lõpetasid hooaja Noblessneri kvartalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 10. juunil toimus Tallinna Laste Turvakeskuse lastele meeleolukas hooaja lõpupidu, kus mitmete heategijate abiga oli lastele korraldatud tõeliselt põnevaid tegevusi ja vaba aja veetmise võimalusi. Lastele käis esinemas lauljatar Jana Kask.

Maitsva lõuna  valmistas legendaarne Juha „Köögikubjas“ Rantanen. Sailinvesti turundusjuht Kalle Karvonen tutvustas lastele sadamat, jahte ja purjekaid ka sõidutas turvakeskuse kasvandikke ka mootorpaadiga.

Rasmus Lehe juhendas lapsi vabaajakeskuses „Bagjump Activity Center“, kus oli ainulaadne võimalus proovida elamusrohket, kuid täiesti turvalist õhupadjahüpet.

Turvakeskuse noored, kes on kümme kuud vaeva näinud, et oma elu taas joonele saada, on väärt täit tunnustust.

„Mõte korraldada programmi lõpetajatele üks meeldejääv pidu sündis nende lastega suheldes – neil on meeletult energiat, ainult leia võimalus see välja elada,“ ütles koostöö algataja, „Jumestusjuttude“ autor Reet Härmat.

„Põnev jahisadam ja enneolematult äge Bagjump on just midagi niisugust, mis noortele palju põnevust ja adrenaliini pakkus. Avastasin oma suureks rõõmuks, et headus pole maailmast otsa saanud – meie tutvuskonnas on nii palju sooja südamegi inimesi ja sotsiaalse närviga ettevõtteid, kes võimalusest head teha kohe kinni haarasid!“ 

„Meie jaoks ei ole väike heategu üksnes piisk meres,“ arvab teine autor Kristina Herodes. „Turvakeskuses, nähes kui siiralt need noored teineteist toetavad, veendusime - pole olemas halbu lapsi, kes armastust ei vajaks!“

Ilusa päeva üheks osaks oli moedemonstratsioon, kus keskuse 9. klassi lõpetanud lapsed moeloojatelt kingiks saadud kleite ja ülikondi näitasid.

Oma panuse andsid toreda päeva teokssaamisel mitmed inimesed ja ettevõtted - Reet Härmat, Kristina Herodes, Kalle Karvonen, Herdis Ojasu,  Maiken Staak, Kirill Safonov, Mari Martin, Juha Rantaneni,  Liina Stein,  Zenja Fokin, Jana Kask, TrendExpress, Cafe Noblessner, Sailinvest, Bagjump Activity Center, Olde Hansa, Couleur Caramel, Dermoshop, Viljade Maailm,  Jumestusjutud, Monton, Tallinn Dolls ja Baggys.

Suur tänu kõikidele headele inimestele ja ettevõtetele turvakeskuse laste ja töötajate poolt, kes toredal preemiapeol oma panuse andsid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles