«Hallo, Kosmos!» sünnipäevalaule esitavad Jarek Kasar ja Silver Sepp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Hallo, Kosmos!» saatejuht Ingrid Peek
«Hallo, Kosmos!» saatejuht Ingrid Peek Foto: Temuri Hvingija / JLA foto

Homme, neljapäeva õhtul kell 18 kinos Sõprus sünnipäeva tähistava saatesarja «Hallo, Kosmos!» külalistele laulavad Jarek Kasar ja Silver Sepp. Muljetavaldavasse esinejateplejaadi lisandus armastatud loodusemees ning publikuni jõuavad ka vanameister Fred Jüssi kosmilised tulevikuvisioonid.

«Hallo, Kosmos!» tähistab kolme aastat kosmilisi audiorännakuid Raadio 2 eetris avaliku salvestusega, kus esinevad kõnedega oma ala ässad: Ene Ergma, Mart Noorma, Toomas Paul, Igor Volke, Einar Laigna, Mari Metsallik, Ingvar Villido, Tiina Tiitus, Mai-Agate Väljataga, Kristjan Port ja ka kuulajate üks suurimaid lemmikuid, eestlaste südametunnistus ja hinge hoidja Fred Jüssi, kelle kohta aastal 2010 toimunud projektis vabavalitsus.ee tõdeti: «Ta on kõige targem mees Eestis, kas pole nii?».

«Jarek Kasar on meie muusikamaastiku üks suurimaid talente, kelle loomingus on sügavust, teravmeelsust ja geniaalsust. Tal on, mida öelda ja ta teeb seda fantastilisel viisil ning see puudutab inimese sisemisi dimensioone,» kirjeldab saate «Hallo, Kosmos!» autor Ingrid Peek oma lugude ja lauludega sünnipäevalisi kostitavat staari.

Ansamblitest Svjata Vatra, Ro:toro ja Bombillaz tuntud folkmuusik Silver Sepp tuuritab parasjagu koos kirjanikust abikaasa Kristiina Ehiniga mööda Eestimaad ringi ühisettevõtmisega «Loomelaev», mis on tore trubaduurlik lugude jutustamine täis poeetilisi väljakaevamisi.

Piletid hinnaga 13 eurot müügil kino Sõprus kassas.

Sündmusega vii end kurssi SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles