Modell: olin Malaisia printsi seksiori

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manohara Odelia Pino koos emaga
Manohara Odelia Pino koos emaga Foto: AFP / Scanpix

Ameerika-Indoneesia päritolu modell, kes kümme kuud tagasi abiellus Malaisia printsiga, põgenes nüüd abikaasa juurest.

Manohara Odelia Pino sõnul aitas Singapuri politsei tal vägivaldse mehe juurest põgeneda, kirjutab The Telegraph.

17-aastase naise väitel hoidis ta abikaasa, prints Tengku Temenggong Mohammad Fakhry teda palees vangis, kus ta oli seksiori.

«Mind koheldi nagu looma. Olin tema omand ja ta võis minuga teha kõike, mida tahtis. Kui tal tuli tuju seksida, siis pidin kohe valmis olema. Kui tal tuli tuju teha midagi muud, ka siis pidin alati valmis olema,» meenutas naine.

Naise ema Daisy Fajarina sõnul plaanivad nad 31-aastase printsi kohtusse anda. Perekond kritiseeris Indoneesia ja Malaisia ametivõime, et nad püüavad juhtumit varjata.

Prints abiellus Indoneesia 100 kaunima naise hulka valitud modelliga möödunud aasta augustis.

«Mind valvati pidevalt ning mulle süstiti mingeid uimastavaid aineid. Olin tema käes nagu nukk või mängukann,» lisas naine.

Manohara Odelia Pino jätkas, et nägi põgenemisvõimalust, kui mees ta Singapuri kaasa võttis.

Naine jätkas, et tal õnnestus ihukaitsjaid veenda, et nad talle rahustit ei süstiks.  Kui nad olid majutuskohaks olnud hotellis ning hakkasid liftiga  üles sõitma, vajutas ta liftis hädanuppu, kutsudes kohale Singapuri politsei.

 «Politsei käskis mu abikaasal mind rahule jätta, kuna olime Singapuris, mitte printsi kodumaal. Nägin, et see oli minu põgenemisvõimalus,» lausus modell.

Pinot advokaadi Yuri Darmasi kinnitusel tehakse naise väidete kinnituseks ka arstlik läbivaatus. Ka on naine andnud lahutuse sisse.

Indoneesia välisministeeriumi kinnitusel teevad nad kõik oma riigi kodaniku aitamiseks.

Malaisia kuninglik perekond eitas printsi naise julma kohtlemist ja ärakasutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles