Mikk Tammepõld: Rock Summeril tuleb live'is esmaesitlusele lugu «Shine»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dramamama laulja Mikk Tammepõld
Dramamama laulja Mikk Tammepõld Foto: Jelena Rudi

Nädalavahetusel toimuval Rock Summeril astub üles ka blues-rock'i värske veri Dramamama. Elu24 uuris ansambli ninamehelt Mikk Tammepõllult, kas ettevalmistused suurejooneliseks show'ks juba käivad.

Kas valmistute Rock Summeriks kuidagi teisiti ette kui n-ö tavaliseks kontserdiks?

Valmistume igaks kontserdiks, nagu oleks meid ees ootamas esimene - või vastupidi - viimane esinemine. Üritame alati endast parima anda.

Kas proovid juba käivad?
Sel nädalal on iga päev üks proov olnud ja kuigi teeme tihti proove, siis praegu käib n-ö kavatrenn. Kuigi lavahirmu pole, siis väike sabin on ikka sees.

Kas lähete kedagi Rock Summeril ka ise vaatama?
Huvi pärast vaatan Bryan Adamsi üle. Nägin teda viimati, kui olin veel väike ja siis sain küll vahva elamuse osaliseks. Vaatame, mida aastad mehele teinud on.

Kas Dramamamat võib sel suvel kuskil peale Rock Summeri veel näha?
Sel suvel meil väga tihe graafik pole. Suurematest üritustest võib ära mainida Haapsalus toimuva American Beauty Car Show. Loomulikult on ka väiksemates kohtades esinemisi, kuid need lisanduvad jooksvalt.

Tammepõld lubab, et esimest korda on fännidel võimalik kuulda live'is lugu «Shine», mis on pärit Dramamama debüütalbumilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles