Galerii: Moskva miljonärid avasid Tallinna vanalinnas aroomibutiigi

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalal avasid Tallinna vanalinnas väga erilise lõhna- ja aroomibutiigi Moskva miljonärid.


6. juunil avas Väike-Karja tänaval uksed parfüümibutiik La Méditerranée Aroomistuudio.

Butiigis on müügil Vahemere ja Prantsuse-pärased lõhnaained ja orgaaniline kosmeetika. Ja see ei ole juhus.

«Oleme püüdnud luua tõelise Vahemere õhkkonna, täis päikest ja lilli. Poekese interjöör on hallikates ja lavendli toonides ning taustal kõlab Prantsuse muusika 60st, 70st ja 80st, mis pakub ainulaadse ja autentse atmosfääri, tutvustas butiigi üks omanikest, hr Galenski.

«See peegeldab mitte ainult meie kui omanike kinnisideed Prantsusmaa ja prantsuse kultuuri vastu, vaid aitab ka klientidel sukelduda sügavamale sooja, päikesepaistelisse ja aromaatsesse atmosfääri. Teiselt poolt, see on vanalinnas ja seegi on sümboolne. Tõime särava lõunamaa hiilguse külmale, kuid ilusale Läänemere rannikule, et igaüks võiks leida oma unikaalse lemmikaroomi.»

Hr Galenski lisas, et neil on hea meel, et nad on esimesed, kes on toonud Eestisse eksklusiivse niši parfüüme. «Olge valmis šokiks!. Meie butiigist leiate parimate lõhnaainete loojate poolt aranžeeritud elamused - alates vintage-lõhnadest kuni luksusliku mainstream´ini. Lisaks täiendame  igal kuul oma kollektsiooni uute kaubamärkidega ning kutsume ka oma ala asjatundjaid neid tutvustama».

Vaata pilte poekese avamiselt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles