Danny DeVito kaevati kohtusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny DeVito
Danny DeVito Foto: WENN.com

Näitleja Danny DeVito seisab silmitsi kohtuasjaga, kuna teda süüdistatakse filmi rahastajatega sõlmitud ärikokkuleppest taganemises.

DeVito töötab hetkel filmi «True Confessions of Charlotte Doyle» kallal, kuid selle tootmine sattus küsimärgi alla pärast seda, kui New Yorgi ärimees Michael Caridi otsustas kohtu kaudu nõuda filmi rahastajate leidmise eest endale 500 000 dollari suurust vaevatasu, vahendab WENN.

Cardi väitel sõlmis ta lepingu DeVito produktsioonifirmaga Jersey Films, et leida Morgan Freemani ja Pierce Brosnani filmi tarvis 10 miljoni dollarit ning pidi selle eest saama viieprotsendise tasu.

Kokkulepitud tasu mees aga ei saanud ja otsustas asjaga kohtusse pöörduda. De Vito esindaja sõnul ei ole kohtuasjal mingisugust alust.

«See kohtuasi on täiesti väärtusetu. Kohtunik näeb selle millisekundiga läbi,» ütles Danny DeVito esindaja teemat kommenteerides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles