Busta Rhymes “Back On My B. S.”

Valner Valme
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Busta Rhymes “Back On My B. S.”.
Busta Rhymes “Back On My B. S.”. Foto: Plaadi esikaas

Kuulun selliste vanade habemega paksude kiilakate Busta huviliste hulka, kelle jaoks ta pole debüütalbumit "The Coming" (1996) ületanud ja kelle arvates "Woo Ha! Got You All In Check" sellelt plaadilt on üks lõbusamaid hiphop-palu üldse, aga ära märgi, Busta kaheksas album on jälle särtsakas, mida mõni nullindate album pole olnud ("It Ain't Safe No More" näiteks).

Kaasas noored ja ka eakad, näiteks uue põlve produtsent Ron Browz, kes sündis siis, kui teine Busta uuel plaadil tooni andev tootja DJ Scratch EPMDsse vinüüle vintsutama läks.

Produd on mainekad või trendikad, aga saund on kolmveerandis lugudes uute hiphop-voolude kontekstis pigem anakronistlik, krõbe laksuv biit, hüüdvad refräänid, aga millegipärast on see autotjuuni- ja sünthopi buumi taustal isegi värskendav, ja noh, moodne ujuvhääl T-Pain on platsil ("Hustler's Anthem 09"), samas aga Browzi "Arab Money" teeb oma "hallajaaaajejalalleeooo'ga" ära kõigile autotjuuneritele Cherist alates. Nii et on seda ja teist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles