Vaata Kristiina Ojulandi Prada, Hermési, Chaneli ja kallite karusnahkade kollektsiooni!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koti- ja häälteskandaali peakangelase Kristiina Ojulandi (46) ettevõtjast kaasa Raimo Kägu (58) eluke keeb. Kõigi pilgud on pööratud särava daami kallitele kostüümidele ja aksessuaaridele. Ojuland armastab vaid parimat - Prada, Chanel, Hermés, tšintšilja- ja sooblinahad...
 

Kuigi Kristiina on Reformierakonnast välja heidetud jätkab ta siiski aastakese veel europarlamendi saadikuna, kus kopsakas palganumber garanteeritud. Kuid mis saab edasi?

Kas naise ootamatu elumuutus muudab ka kuidagi Ojuland-Kägu perekonna omavahelisi suhteid ja elustandardeid? Kas näeme ka tulevikus Ojulandi üll Chaneli kostüüme, varba otsas Prada kingakesi ja stiilselt üle õla visatud Hermési kotte?

Raimo Kägu arvates, naist ootamatult tabanud ebameeldivuste jada, nende kooselu rutiini ei muuda. Tema sõnul hoitakse normaalses peres rasketel aegadel kokku ja kui on taas paremad ajad, siis lubatakse jällegi rohkem.

«Mina jätan tema silmavärvid ja kingad rahule - las need olla sellised nagu ta tahab. Püüan teda teistmoodi toetada,» lubab Kägu Kroonika veergudel.

Vaata Kristiina Ojulandi kirevat ja eksklusiivset garderoobi läbi aegade!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles