Pärnus avati uudne mahlakiosk

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast saab Pärnus Rüütli tänaval osta värskelt pressitud mahla. Pildil leti taga vasakult Kati ja Kairi Kask.
Esmaspäevast saab Pärnus Rüütli tänaval osta värskelt pressitud mahla. Pildil leti taga vasakult Kati ja Kairi Kask. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu tüdruk Kati Kask avab täna, 1. juunil Rüütli kaubatänaval mahlakioski, kus pakutakse nii pärnakatele kui ka suvepealinna külalistele kohapeal värskelt pressitud mahlu. Nädala pärast avatakse ka teine mahlakiosk rannapromenaadil.

"Valik hakkab koosnema kolme põhimahla ja hooajamahlade segudest," tutvustas Kask. "Tooraine saab valitud kõige värskem ja hinnad hakkavad olema umbes kaks korda soodsamad võrreldes keskmiste hindadega kohvikutes ning söögikohtades."

Inspireerituna ühest põhitoorainest, kannavad mõlemad mahlakohvikud nime Õunapoiss. Sama kaubamärgi all hakatakse eriretseptide järgi valmistatud toormahlu pakkuma ka Frensi kohvikus.

Värskelt pressitud mahlade põhimüügikohtadeks saavad Pärnu rannapromenaad ning Rüütli ja Pühavaimu tänava nurk.

"Lisaks sellele hakkavad värskeid mahlu rannas külmkastidega suvitajateni viima mahlapoisid- ja tüdrukud," lisas Kask. "Soovime muuta rannaelu pisut tervislikumaks ja pakkuda suvitajatele lisaks tavapärasele rämpstoidule ning jäätisele tervisesõbralikku alternatiivi."

Kioskid jäävad avatuks suve lõpuni. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles