Kätlin Valdmets viis kodutule leiba

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Valdmets
Kätlin Valdmets Foto: Miss Estonia

«Selleks, et ise tubli ja edukas olla, tuleb aidata ka teisi, et ka neil oleks võimalus elus edasi jõuda ja paremat elu nautida,» sõnab Kätlin Valdmets.

Kätlin jätkas Buduaarile antud intervjuus: «Mõni aeg tagasi Tenerifel olles pakkis minu õde kolimiseks asju kokku ja meil jäi seda Eestist toodud imemaitsvat musta leiba liiga palju üle.»

«Seega pakkisime suure leiva ning veel üht-teist head ja paremat kottidesse ning läksime tänavale lootes kohata neid inimesi, kel elu raskem. Tavaliselt olid nad ikka kindlatel tänavanurkadel istunud, aga just sel korral ei kohanud me neist kedagi,» lisas ta.

Kaldmets lausus, et olid isegi politseilt kodutute otsimisel abi palunud. Lõpuks leidsid neidised ühe kodutu kirikuhoovist.

«See hetk, kui me talle söögikoti andsime, oli meie jaoks väga emotsionaalne ja võin sajaprotsendilise kindlusega väita, et see ei jäänud meie viimaseks heateoks,» ütles Kätlin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles