Elu24 hoiatab! Ärge mängige oma eluga noored!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Raekoja platsi ääres olev kauni arhitektuuriga Hopneri Maja on vanalinna päevade ajal staabiks noortele vabatahtlikele.

Elu24 kaamerasilm tabas neljanda korruse aknalaual kõõluvad noored, kes pisemagi vääratuse korral oleks võinud oma elupäevad lõpetada vanalinna munakividel.

Vanalinna päevade ametlik staap resideerib Hopneri Maja neljandal korrusel. Tööle on võetud hulk 12-18. aastaseid kooliõpilasi.

Nii mõnigi möödakäija kergitas aga imestusest kulmu , kui nägi viimase korruse akendel möllavaid noori. Kes istus aknalaual, kes rääkis mobiiltelefoniga, kes lennutas õhupalle ja lehvitas niisama ülemeelikus tujus möödujatele.

Üks väike tõuge või ehmatus ja mõni nendest noortest oleks võinud aknast välja kukkuda. Kus on korraldajate silmad? Kas keegi on neid noori inimesi ka pisut instrueerinud, kuidas oleks mõistlik tööpostil käituda?

Ärge mängige oma eluga noored! Selline tsirkus võib maksta teile elu!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles