Restoranikunn Auri Hakomaa: parim gurmeeroog on ehtsad Mulgi kapsad

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna vanalinna restoranide Olde Hansa, Estlander ja jazziklubi Clazz omanik ja juht Auri Hakomaa (59) veedab suurema osa suvest Tallinna vanalinnas tšillides. Mees nautleb head ja paremat rooga  endale kuuluvate restoranide väliterrassidel.

Hakomaa paljastas Elu24 reporterile, et tema lemmikroaks on keset kuuma suvepäeva ehe eestimaine Mulgi kapsad.

Hakomaa: Armastan Mulgi kapsaid hirmsasti! Võin korraga kaks kilo nahka panna. Minu lemmikroa tarvis kasvatatakse kapsast ühes Lõuna-Eesti talus ja valmistatakse eriretseptide järgi. Sinna kuuluvad nii pekitükid, liha, kui ka ohtralt maitseaineid.

Üks õigesti tehtud Mulgi kapsas on nagu vana vein ja seda tuleks sedamoodi ka nautida. Kõigepealt võta kapsad suhu, hoia neid suus, ära neela kohe alla ja sa tunned, kuidas aroom hakkab aeglaselt ajudesse imbuma. Retseptorid hakkavad tööle ja nauding on meeletu.

Mulgi kapsad on parim gurmeeroog, mida tean.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles