UK DJ Kiddo peab sünnipäeva klubis Privé

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Kiddo
DJ Kiddo Foto: Club Privé

Reedel, 28. märtsil, tähistab UK’st pärit DJ Kiddo oma sünnipäeva klubis Privé.

Kiddo tähistab sünnipäeva omanimelise peo «Kiddology» raames, mis on üks kauem kestnud üritustesarju klubis Privé. Peol keerutab plaate sünnipäevalaps ise, talle sekundeerib klubi Privé resident DJ Widenski, saksofonil astub üles Mairo Marjamaa.

DJ Kiddo on muusikatööstuses figureerinud juba ligi kaks kümnendit ning on tänaseks tõusnud UK parimate DJ’de sekka. Kiddo piiramatu entusiasm ja elav loomus, unikaalne võime miksida oma kogemuste- ja teadmistepagasit esinemisoskusega, paneb klubirahva alati elama ning eristab teda teistest DJ’dest.

Sünnipäeva puhul kingitakse esimesele 250-le klubikülastajale jalgpalliklubi Nõmme Kalju poolt laupäevasele Nõmme Kalju vs Pärnu Vaprus mängule tasuta pilet! Laupäeval, 29. märtsil toimub peo afterparty Hiiu Staadionil.

Nõmme Kalju fännid kogunevad kell 15.00 Lounge Stereos (Harju tn. 6), kus pakutakse kõikidele jalgpallisõpradele tasuta keelekastet ning lisaks viib kahekordna Inglise stiilis City Tours buss tasuta kõik fännid Hiiu staadionile! Buss stardib Lounge Stereo eest kell 16.00. Mäng algab kell 17.00.

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles