Evelin Ilves oli eelmises elus neegerori Külba

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves käisid Türi lillelaadal.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
President Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves käisid Türi lillelaadal. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teiba-Ivari sõnutsi näidati talle presidendiproua Evelin Ilvese eelmisi elusid.

Teiba-Ivar pajatas portaalile Avanejad, et tal käisid öösel kummalised olevused külas, kes «teatasid, et ma olevat häirinud mingit kuradi galaktilise föderatsiooni rahu ja nüüd pean neile paar vastuteenet tegema».

Need kurjakuulutavad külalised käskisid Ivaril avaldada Evelin Ilvese eelmiste elude kaardi.

Teiba-Ivar joonistaski juhendite järgi kaardi ning kuulas taevaste olendite seletusi sinna juurde.

Järgneb Teiba-Ivari seletus Evelin Ilvese eelmistest eludest:

  1. Mermik – tuhandeid aastaid tagasi – rattaleiutaja isa. Mermik elas Sumeri piirkonnas (praegu Iraagi kaguserv) ning oli suur ja paks mees. Tema ümarus oli nii korrapärane, et see inspireeris poeg Viksatit samuti ümaraid asju leiutama. Taevased olendid väidavad, et Mermiku tõttu leiutati inimkonnale ratas. Kas sellest ka rulluisulembus?
  2. Külba – umbes 1400 eKr- Egiptuse neegerori. Külba oli esimese Egiptuse vaarao Thutmosise võimu all elav meessoost ori. Egiptlased röövisid ta kodukülast, mis on tänapäeval Tšaadi lääneosa. Tema ülesandeks oli Amoni templi aia koristamine. Külba oli õel ori, kes üritas teiste orjade elude arvelt karjääri teha. Tihti varastas ta nälgivatelt saatusekaaslastelt jahu ning küpsetas endale salaja leiba.
  3. Pamiiri jakk-umbes 1200-piimaandja. Külba õelus alandas järgmise elu loomatasandile. Pamiiri kandis elanud lahke jakk andis inimestele piima ning vundamenteeris seeläbi järgmise elu taas inimesena.
  4. Theodelis-umbes 1700-munk/misjonär. Munk Theodelis alustas oma misjonärirännakuid Itaaliast ning jõudis ära käia Paapua Uus-Guineas, kus ta ka õudse otsa leidis. Vihmametsade sügavustes pisikeste metslaste proteiiniallikaks küpsetatud munk arvas, et jõaub märtrina taevasse. Umbes nii juhtuski!
  5. Evelin Ilves – tänapäev-presidendiproua. Kaks viimast positiivset elu on oma mõju avaldanud ning Evelinil pole muud muret kui hoida oma karma puhta ja säravana, et uuele tasemele jõuda. Kas see ka õnnestub, näitab lähitulevik.
  6. ?

Nüüd vähemalt Elu24 lugeja teab, miks presidendiprouale meeldib rulluiskudega sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles