Kaisukaru otsib kaaslast!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisukaru
Kaisukaru Foto: Peeter Langovits.
On sul kodus plaate, raamatuid või mänguasju, mida enam vaja ei ole? Tallinna Uue Linna Päevade raames Rotermanni kvartalis toimuv vahetus-turg pakub võimaluse teha elu tehing – mõne tüütuks muutunud asja asemele võid saada pärli, millest ammu unistanud oled.

Selleks, et osaleda selles vinges tehingus too mittevajalikud, aga siiski  väärtuslikud raamatud ja plaadid ning armsad mänguasjad kuni 5. juunini Rotermanni kvartalis asuvasse kauplusesse Gallery.

Sellest poest saad nii palju kuponge, kui sul on anda asju. Kupongid saad aga laupäeval, 6. juunil toimuval vahetusturul vahetada sulle sobivate raamatute, plaatide või mänguasjade vastu.

Laupäeval, 6. juunil, Rotermanni kvartalis Kruubiveski ees (otse kaubanduskeskuse sissepääsu vastas) toimuvale vahetusturule on oodatud ka kõik, kes soovivad täiendada oma kodust plaadi-, raamatu- või mänguasjakogu!

Kõik vahetustest ja müügist ülejäänud asjad lähevad koostöös www.heategu.ee-ga kohta, kus neid kõige enam on vaja!

29. mail avati pidulikult Rotermanni kvartalis ka avaturg. Turul pakutakse vaid kodumaist kaupa. Eestimaine toidukraam pärineb erinevatest taludest ning tootmisüksustest üle Eesti.

Värsket informatsiooni nii müüjate, kui kauba kohta saab jooksvalt turu koduleheküljelt www.rotermanniturg.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles