Galerii: Rotermanni turu pidulik avamine

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotermanni 3 turu pidulik avamine Rotermanni väljakul 29.05.09
Rotermanni 3 turu pidulik avamine Rotermanni väljakul 29.05.09 Foto: Karli Saul
Täna sai Tallinna kesklinn endale eheda Eesti turu. Rotermanni kvartali väljakul, täpselt kobarkino taga, alusats tegutsemist Rotermanni 3 turg, mis pakub eelkõige väljundit Eesti talunikele ja väiketootjatele, keda suurtes poekettides ei kohta. Turg on avatud iganädalaselt neljapäevast laupäevani kella 8-15 septembri lõpuni.

Rotermanni turule tulevad müügile liha-ja kalatooted, pagari-ja piimatooted ning ohtralt puu-ja köögivilja. Esindatud on ka kodumaine mahetoodang. Turul on talunikud Saaremaast Peipsini ning valik ulatub lambalihast sibulani ja suitsukalast koduküpsetatud leivani. 

Avaüritusel pakkus linnarahvale head ja paremat süüa tuntud kokk Anni Arro. Hõrgud road olid valmistatud turul müüdavast toorainest.

Turult leidub ka tulevikus toitu kohapeal tarbimiseks. Platsil ja selle ääres on head võimalused mõnusaks suviseks piknikupidamiseks. Turuplatsi kõrvale rajatakse peagi ka mitmekülgne  laste mänguväljak ning rattaparkla.

Värsket informatsiooni nii müüjate, kui kauba kohta saad SIIT.

Vaata pildigaleriid turu pidulikust avamisest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles