Toomas Verrev: trolliga ei sõida ainult vaesed!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Pikaro ja Toivo Tootsen
Koit Pikaro ja Toivo Tootsen Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Trolliga ei sõida ainult vaesed. Seda tõdes täna varahommikul näiteks sulesepp Toomas Verrev, kes nägi enda kõrval trollis loksumas ka viiekümnetuhandese kuupalgaga keskerakondlast

Toivo Tootsenit

.

Laialt levinud arvamuse kohaselt kasutavad ühistransporti vaid vaesed ja luuserid. Õigel eestlasel on ikka oma auto, soovitavalt VW Passat või mõni teine Saksast (loe Saksamaalt) toodud masin.

Seda suhtumist ei ole suutnud muuta ka paljud erinevad kampaaniad, mis ärgitavad autojuhte ühistransporti kasutama. Mis on muidugi majanduslangust arvestades igati üllatav, sest auto ju kütuseta ei sõida, aga ühistranspordis saab üldjuhul ka piletita ning isegi napsuse peaga sõita.

Siiski ei ole need kampaaniad tallinlastel täiesti mööda külgi maha jooksnud. Hommikused trollid trammid on inimesi suht triiki täis. Ning mis eriti üllatav, kõik ühistranspordi kasutajad ei olegi kaltsakad. Näha võib suhteliselt soliidseid prouasid ning ka õige peeneid härrasid.

Näiteks tänasel hommikul ei häbenenud oma Mustamäe kodust trollibussiga Toompeale asjatama minna viiekümnetuhandese kuupalgaga staažikas riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Toivo Tootsen.

Igal juhul tore, et jutt poliitikute rahvast kaugenemisest on seekord valeks osutunud. Hea, et riigikogus on vähemalt üks mees rahva keskelt!

Kas aga auväärt riigikogulane trollipileti hinna ka oma igakuiseisse kuluaruannetesse kannab ja laseb kaaskodanikel kinni taguda, seekord välja selgitada ei õnnestunud.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles