Rottide kontorijooks startis täna kell 15 Tallinna vanalinnas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 3. juunil kell 15 startis Tallinna Raekoja platsil kaheteistkümnes kontorirottide heategevuslik jooks Rat Race 2013, mille osavõtutasudest toetatakse koostöös Eesti Lasterikaste Perede Liiduga suurperede andekate laste huvialaõpinguid.

Rat Race 2013 jooksu avas patroon Hanno Pevkur ja avapaugu andis Ain Alar Johanson. Osalejate kostüüme on hindamas žürii eesotsas Anu Saagimi ja Teele Viiraga ning muusikalise poole eest kannab hoolt superstaari saates osalenud Taavi Peterson ja tema bänd Üdi. Rat Race 2013 korraldajaks on ettevõtlike noorte organisatsioon JCI Tallinn.

Kontorirottide heategevusjooks Rat Race 2013 toimub Tallinna Vanalinna Päevade raames Raekoja platsil, kus valgekraed jooksevad läbi kesklinna, seljas ülikond või kostüüm, käes portfell ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid.

Ürituse eesmärk on läbi huumoriprisma propageerida liikuvat elustiili ja heategevust. Osalema on oodatud ligikaudu 400 kontorirotti ja palju pealtvaatajaid. Ürituse avab Rat Race 2013 patroon, justiitsminister ja Eesti võrkpalliliidu president Hanno Pevkur.

«Rat Race'i korraldajad tänavad kõiki toetajaid, partnereid ja osalejaid, kes annavad oma panuse heategevusse. Ilma teieta ei saaks üritus toimuda,» ütleb Rat Race 2013 projektijuht Alari Arro. «Hea meel on, et osalejate seas on rohkesti eraettevõtteid, MTÜsid ja avaliku sektori organisatsioone.»

Rat Race 2013 suurtoetajad on Kyäni, Versobank AS, Estover, Tallinna Vanalinna Päevad, Sebe ja Tele2.

Rat Race 2013 žürii koosseisu kuuluvad  Tallinna Kesklinna Valitsuse esindaja Raivo Tammus, JCI Tallinna president Anu Vunk, ELU24.ee peatoimetaja Anu Saagim, vabakutseline näitleja Veikko Täär  ning lauljatar Teele Viira.

Rat Race 2013 ajakava:

14.30 Stardimaterjalide väljastamine, registreerimine

15.00    avamine

15.10    Võistkondade kohaloleku kontroll, žürii tutvustamine

15.50    Soojendus heviaeroobikalt

16.00    stardipauk

16.10    astub lavale Taavi Peterson ja Üdi

16:15  Amigo VIP-race võistlus esimesele viiele võistkonnale

16.40–17.00 toimub auhindade üleandmine ja ürituse lõpetamine, kus kuulutatakse välja ka esialgne suurperede laste toetuseks kokku saadud summa.

Ürituse toimumise päeval saab osalejaks registreerida 5656 5644 ning osavõtutasu tuleb tasuda sularahas kohapeal. Rat Race Tallinn 2013 lisainfo: www.ratrace.ee/tallinn.

Heategevuslik kontorirottide jooks Rat Race on New Yorgist alguse saanud kontoritöötajate meelelahutuslik ja heategevuslik võidujooks, kus valgekraed jooksevad läbi vanalinna, käes mobiiltelefon ja jalas spordijalanõud. Eestis korraldab Rat Race’i ettevõtlike noorte organisatsioon JCI Estonia (www.jci.ee) ja ürituse üheks eesmärgiks on sotsiaalse vastutustunde arendamine.

Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI on rahvusvaheline võrgustik kuni 40-aastastele aktiivsetele inimestele. JCI Estonia pakub oma liikmetele arengukeskkonda oma juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks, et innustada noori inimesi looma positiivset muutust ühiskonda. JCI tegutseb täna rohkem kui 100 maailma riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles