Liam Gallagheril on Bluri taasühinemise üle hea meel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Damon Albarn ansamblist Blur
Damon Albarn ansamblist Blur Foto: SCANPIX

Ansambli Oasis solist Liam Gallagher on rahul, et bändi «vihavaenlased» ansamblist Blur on taasühinenud, sest tänu sellele leiab oma lõpu ansambel Kaiser Chiefs.


Gallagher on Bluri solisti Damon Albarniga sõnasõjas olnud alates 1995. aastast kui ansamblid legendaarselt Suurbritannia singliedetabeli esikoha eest võitlesid, vahendab WENN.

Blur on hetkel harjutamas oma kauaoodatud suvise comeback – turnee tarvis ning Gallagheril on selle üle ainult hea meel, sest see lõpetab teiste Briti kitarribändide karjääri.

«Mulle meeldib väga Bluri taasühinemine, sest see teeb otsa peale Kaiser Chiefs´ile. Pole midagi hullemat kui sitt Blur. Ja vähemalt see originaal-sitt Blur on tagasi, et kõigile teistele sittadele Bluridele ots peale teha,» ütles Liam Gallagher.

«Ma ütlen üht asja. Kõik need viimase aja taasühinemised näitavad seda, kes on tõeline tegija ja kes mitte. Oasis pole kunagi laiali läinud. Nüüd on tulnud tagasi kõik need bändid, just siis, kui majanduslangus hakkab tuure koguma. Neist nähakse läbi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles