Kertu Jukkum õppis oma vanaemalt olulise elutõe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Jukkum
Kertu Jukkum Foto: Marko Söönurm

Raadiohääl Kertu Jukkum on paljud elutõed oma vanaema käest.

Kui Buduaar palus Kertul oma vanaema riietumisstiili iseloomustada, siis selgus, et tegu on ühe tõeliselt julge prouaga.

«Leopardi-imitatsiooniga kleit ja uhke kübar on ilmselt kõige temalikum outfit. Vanaema stiili märksõnadeks võiksid olla soliidne, värviline ja julge,» kirjeldas Kertu.

Iseloomu poolest on aga tegu ühe tõeliselt laheda memmega, kes on sageli ka päris parajalt krutskeid täis.

«Ta on täpselt selline vanaema nagu üks tõeline vanaema olema peab - suure südamega, humoorikas, alati positiivne ning krutskeid täis,» naerab Kertu.

Selgus, et Kertu on tänu oma vanaemale õppinud selgeks nii mõnedki oskused, mida paljud tänapäeva noored paraku enam ei oskagi.

«Minu vanaema on õpetanud mind heegeldama, tikkima, kuduma, joonistama, maalima, küpsetama, kodu korras hoidma jne. See loetelu on väga pikk ja ma ilmselt ei mäletagi enam, mida kõike ma temalt õppinud olen,» tunnistas Kertu.

Kuid üheks kõige olulisemaks vanaemalt saadud õpetuseks peab Kertu aga midagi muud.

«Vanaema on õpetanud mind mehi austama ning olema tänulik selle eest, mis on ja mitte muretsema sellepärast, mida pole,» lõpetas Kertu intervjuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles