Ralf Schumacheri naine süüdistab koduabilist varguses

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf ja Cora Schumacher
Ralf ja Cora Schumacher Foto: AFP / Scanpix

Sakslasest endise vormel-1 piloodi Ralf Schumacheri abikaasa Cora Schumacher süüdistab nende perekonna koduabilist varguses.

Proua Schumacheri kinnitusel varastas Ulrike Grollmann puuvilju, eelkõige banaane, soris nende asjades ning kasutas tema näokreeme, kirjutab The Telegraph.

Väidetavalt jättis Cora Schumacher koristajale kirja, kus käskis sõrmed nende asjadest eemal hoida ning küsis, kus on banaanid ja tema Nivea näokreem.

Proua Schumacheri sõnul muutis koduabiline nende perekonna elu põrguks.

«Ta soris isegi minu kosmeetikavahendites, riietekapis ning luges e-kirju. Tunne oli selline, nagu ta luuraks meie järele,» ütles nördinud naine.

Cora Scumacheri arvates oli olukord nagu tõsielusarjas Suur Vend.

«Maksame oma teenijatele keskmisest palju kõrgemat palka ning mul pole soovi iga asja 37 korda korrata. Selle tõttu kasutan ma teenijatega suhtlemisel märkmepaberitele kirjutatud sõnumite süsteemi,» lisas sakslanna.

50-aastase koduabilise Grollmanni kinnitusel on tema vastu esitatud süüdistused absurdsed.

«Ma pole mingeid banaane varastanud. Ma isegi ei söö banaane. Proua Schumacheril pole mind õigus solvata, sest ma pole mitte midagi valesti teinud,» sõnas koduabiline.

Grollmann jätkas, et ta käitus Schumacherite perekonnas olles alati korrektselt.

«Töötasin Schumacherite juures kuni 2007. aasta lõpuni. Ainus vastuolu tekkis sellest, et nad ei maksnud õigeaegselt palka välja,» nentis teenijanna.

Grolllmanni advokaadi kinnitusel vajas koduabiline pärast vastuolude tekkimist psühholoogilist abi.

«Ta on väga hinnatud koduabiline ning korrektne daam. Tal tekkis kohtlemisest psühholoogilisi probleeme,» selgitas advokaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles