Kanal 11 alustab staariderohkelt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Veskus (vasakul) ja Nele Paves veavad Eestis seni tundmata teleformaati – programmi, mis mõeldud eelkõige naistele. Kanal 11 jõuab eetrisse 27. märtsil.
Mari-Liis Veskus (vasakul) ja Nele Paves veavad Eestis seni tundmata teleformaati – programmi, mis mõeldud eelkõige naistele. Kanal 11 jõuab eetrisse 27. märtsil. Foto: Peeter Langovits.

Homme, 27. märtsil kell 17.00 ilmub esmakordselt digi- ja kaabeltelevisiooni eetrisse uus telekanal Kanal 11. Debüüt-eetripäeva täidavad jutusaated «Oprah» ja «Õhtusöök kahele», prantsuse väärtfilm «Amelie» ning populaarse tõsielusaate telgitaguseid avav «Unelmate pulma eri».

Kanal 11 projektijuht Nele Pavesi sõnul pakutakse vaatamiseks hulgaliselt uusi põnevaid saateid ja sarju ning lisaks ka võimalust üle vaadata vanu lemmikuid.

Maailmakuulus vestlussaade «Oprah» on täis praeguse aja kuumemaid kuulsusi, sisustusnõuandeid, teravaid päevakajalisi teemasid ja südantsoojendavaid lugusid tavalistest inimestest. «Juba avasaates on külalisteks sellised staarid nagu Justin Timberlake ja Grammy-võitja Kelly Clarkson,» tutvustab Paves.

Esimese saateõhtu naelaks on viiele Oscarile kandideerinud ja paljude auhindadega pärjatud romantiline komöödia «Amelie» (2001), mille peaosas näeme prantsuse näitleja Audrey Tatou’d.

Kanal 11 avapäeva programmist ei puudu ka kodumaised kuulsused. Uue vestlussaate «Õhtusöök kahele» külaliseks on Merle Palmiste. Saade «Unelmate pulma eri» tutvustab aga romantilise tõsielusarja «Unelmate pulm» valmimise telgitaguseid.

Esimene saatepäev algab kell 17.00 Krista Lensini juhitud kevadhooaja programmiülevaatega «Me vaatame 11». Avapäeval jõuavad eetrisse veel neljaosalise draamasarja «Tilly Trotter» esimene osa, suhte- ja moenõusaade «Trinny ja Susannah moenipid» ning viie-minuti-retseptide kokandussaade «Maitsenaudingud». Südaööl saab vaadata «Reporterit». Saatepäev lõpeb venekeelsete uudiste ja sms-saatega «Night Chat».

Edaspidi hakkab Kanal 11 eetris nägema ka paljusid Kanal 2 näidatud ja vaatajate poolt armastatud telesarju – «Jalgpallurite naised», «Sõbrad», «Ühe miili klubi», lisaks Kanal 2 omasaated «Aastad muusikas», «Mamma mia», «Happy hour» ja paljud teised.

Kanal 11 on nähtav maapealse digiringhäälingu ja kaabelvõrkude kaudu.
Elioni digitelevisioonis alustab Kanal 11 27. märtsil positsioonil number 42 ning liigub 1. aprillist Neloneni asemele positsioonile number 8.
Starmani ja STV klientidel tuleb telerile teha automaathäälestus, mille läbi Kanal 11 on hõlpsasti leitav.
Kanal 11 omanikuks on AS Kanal 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles