Egiptuse president: Putin ja Medvedev on nagu identsed kaksikud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedev ja Vladimir Putin
Dmitri Medvedev ja Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Egiptuse presidendi sõnul on praegu Venemaa presidendiks olev Vladimir Putin ja mais temalt ohjad üle võttev Dmitri Medvedev nagu identsed kaksikud.

Kriitikute arvates ütles Egiptuse president Hosni Mubarak välja selle, mida paljud Venemaal ja ka kogu maailmas on mõelnud, kirjutab AFP.

 

Nimelt peetakse Venemaa lahkuvat presidenti Putinit ja tema järglast Dmitri Medvedevit riietumiselt, kõnestiililt, meelsuselt kui ka välimuselt väga sarnasteks.

«Kohtusin Venemaa tulevase presidendi Medvedeviga ja avastasin, et teid on peaaegu võimatu teineteisest eristada. Isegi te välimus on sarnane. Enne Medvedeviga kohtumist nägin sind televiisorist esinemas ja mul tekkis kahtlus, et kumb on kumb,» lausus Egiptuse president Vladimir Putinile.

Putinit külastanud Mubarak lisas, et kuigi praegune ja tulevane Venemaa president on teineteisega sarnased, kujuneb Medvedevil siiski välja oma stiil.

Varsemal ajal on maailma ajakirjandus visanud nalja, viidates filmile «Austin Powers», et Medvedev on nagu Putini Mini Me. Selles agendiparoodias laseb Dr. Evil endast kloonida oma väiksekasvulise versiooni.

 

«Putin oma 170 sentimeetriga pole just pikk mees, kuid Medvedevi pikkus on ainult 162, 5 sentimeetrit,» lisasid ajakirjanikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles