Tarmo Urb: nahkesemesse jääb looma surmakood sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Urb
Tarmo Urb Foto: Peeter Langovits

USAs elav muusik, ravitseja ja indiaanlaste juures elanud Tarmo Urb on alati olnud suur kaltsukate fänn, samas usub mees ka seda, et iga vana riideeseme ostuga võib kaasa saada ka osa selle isiku energeetikast.

«Tavaliselt on kaltsukates müüdavad riided eelnevalt kõvasti läbi pestud, aga on juhtunud ka seda, et kellegi energia on veel sees. Eriti nahkesemetel,» tõdeb Tarmo Buduaarile.

Mees lisab, et nahkesemeid ostes jääb looma surmakood esemele sisse.

«Siis hakkab selle eseme kandja mingeid arusaamatuid hirme põdema. Tegelikult on naha sees veel alles selle looma surmaeelne hirm. Loomad teavad väga täpselt ette, kui neid tullakse tapma,» kommenteerib Tarmo ning soovitab inimestel enne uue nahkeseme ostmist ka selle päritolu uurida.

Kui osta mõne tuntud inimese või õnneliku inimese asju, kas siis sellega tuleb ka ostjale tuntust või õnne juurde?

«See sõltub kuulsuse energeetikast. Võid olla hea inimene sita energiaga,» naerab Tarmo.

Meeslisab: «Iga juhtum on omaette juhtum. Kasuta intuitsiooni või osta, kui väga meeldib ja kui vaja, lase mõnel asjatundjal ära puhastada. See pole üldse raske,» tõdeb Tarmo, et tegelikult on halvast energiast väga lihtne lahti saada - see tuleb lihtsalt maha pesta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles