Priit Jürjensi märulifilmi «Hired Gun» esikas kinos Sõprus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Jürjensi märulifilmi "Palgamõrtsukas" ("Hired gun")  esilinastus ja afterparty kinos "Sõprus" 28.05.09
Priit Jürjensi märulifilmi "Palgamõrtsukas" ("Hired gun") esilinastus ja afterparty kinos "Sõprus" 28.05.09 Foto: Jelena Rudi
Kolmapäeval, 27. mail esilinastus kinos Sõprus Viljandist pärit muusiku ja filmimehe Priit Jürjensi täispikk märulifilm «Palgamõrtsukas» («Hired Gun»).

«Palgamõrtsukas» räägib halba seltskonda sattunud endisest eriüksuslasest Chadist (Shane Wood), kes tapab inimesi selleks, et endale elatist teenida. Filmis lööb kaasa politseinikuna ka eestlasest Hollywoodi näitleja Johann Urb.

Filmis on vastandatud halb ja kuri ning häid tegelasi polegi. Rohkelt näeb ka paugutamist, tagaajamisi ning erinevate ratastel ja ratasteta objektide vastu taevast laskmist. Film linastub inglise, saksa ja araabia keeles, eestikeelsete subtiitritega.

Cannes’i filmifestivalil õnnestus Jürjensil oma film müüa isegi Jaapanisse ja Rumeeniasse ning  DVD-l tuleb film välja 31. augustil.

Vaata pildigaleriid filmi esikast kinos Sõprus, kuhu jõudis halva ilma tõttu kahjuks kohale vaid käputäis filmihuvilisi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles