Video: milles seisneb mustade silmadega laste fenomen?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milles seisneb mustade silmadega laste fenomen?
Milles seisneb mustade silmadega laste fenomen? Foto: Youtube

USAs andis hiljuti välja uue raamatu David Weatherly, kes on rohkem kui 30 aastat uurinud paranormaalseid nähtusi.

Weatherly raamat kannab pealkirja «The Black Eyed Children» ja selles ta lahkab mustade silmadega laste fenomeni, kirjutab telegram.ee.

Maailmas on aina enam teada mustasilmsete laste juhtumeid. Tavaliselt liiguvad need lapsed mitmekesi ning käivad uste taga ning paluvad enda sisse laskmist. Nendega on raske suhelda, sest kohe on tunda, et nad on pinges ja häirunud.

Tavaliselt räägivad nad monotoonse häälega ning kordavad samu fraase nagu «palun laske meid sisse, meil ei lähe kaua aega».

Neid lapsi näinute sõnul on nad umbes 10 – 13-aastased ning neil on ebatavaliselt hele näonahk.

Kõige enam hämmastab nendega kohtunuid, et lastel ei ole silmavalget, vaid kogu silm on must.

Inimesed ei lase selliseid lapsi tavaliselt enda koju, sest nad kardavad neid. On teada, et nende lastega lähemalt suhelnutel on tekkinud hiljem tervisehäired ja muud keerulised elulised probleemid.

Weatherly arvates ei ole tegemist päris lastega, vaid deemonite või tulnukhübriididega.

 Need kummalised lapsed käivad küll ukse tagant ukse taha, kuid siis haihtuvad õhku. Selle tunnistajaks oli üks Briti politseinik, kes oli lastelt korraks pilgu kõrvale pööranud ja kui ta neid uuesti vaatas, olid nad kadunud.

Osa nendega kohtunute sõnul kaasneb nende lastega ebameeldiv lehk, mida peetakse väävlilõhnaks. Samuti on neid lapsi majja lubanute sõnul olnud roiskumise lõhna, millest oli raske vabaneda.

Weatherly sõnul saab neid lapsi võrrelda vampiiridega, kes ei saa elavate juurde siseneda kutsumata. Need lapsed ei tule ise sisse, vaid nad paluvad enda sisse kutsumist.

Uurija arvates on nende kummaliste olendite eesmärgiks tekitada inimestes hirmu ja nad toituvad hirmuenergiast. Täheldatud on, et loomad, kes satuvad nende laste lähedusse, muutuvad hirmunuks.

Nendega kokku puutunud täiskasvanute arvates püüavad need mustasilmsed lapsed teatud fraase korrates ülejäänute üle kontrolli saavutada.

Samas kirjeldatakse neid lapsi vanamoodsates riietes ning neid ei ole kordagi nähtud mobiiltelefoni, iPadi või käekellaga.

Selliste lastega kokku puutumise juhtumeid on alates 1990. aastatest aina enam paljastunud.

Teada on ka täiskasvanuid, kellel on sellised mustad silmad.

Weatherly arvates on need interdimensionaalsed olevused, kes võivad olla meie maailma manifesteering või kõrvalnähtus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles