Idamaad vallutavad tänasest Rotermanni kvartali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orient
Orient Foto: promo

Täna algab Rotermanni kvartali suures kontserditelgis viis päeva vältav ida muusika festival Orient.

Enne avakontserti püüab kell 17.00 maailma noorim, viieaastane usbeki poiss, püsititada Guinnessi rekordit köielkõndimises.

Kontserditelgi ümber kerkib idamaine turg, kus kaubeldakse eksootiliste riiete ja ehetega ning saab teha hennamaalinguid ja vesipiipu.

Seitsme Aasia riigi esindajad toovad lavale traditsiooniderikka muusika-, tantsu- ja religiooniprogrammi. Festivali avakontserdil esinevad armeenia keskaegsete õukonnatrubaduuride müstilis-filosoofilist loomingut tutvustav trio Goussan ning Korea klassikalise rändmuusikateatri ansambel Jan Chi Ma Dang.

Täna kella 17.00 avatava festivali esimene tõmbenumber on usbeki tsirkus koos akrobaatide ja jõunumbritega. Tsirkusepere viieaastane pesamuna Saifullo üritab täna Guinnessi rekordit köielkõndimises kui maailma noorim 15-meetri kõrgusel balansseeriv inimene. Tsirkuse etteaste on pealtvaatajaile tasuta.

Kolmapäevast pühapäevani toimuva Oriendi kontserdid algavad iga päev kell 19.00. Pileteid saab osta eelmüügist Piletilevist ja Ticketprost ning võimalusel ka tund enne algust kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles