Kylie Minogue' Riia kontserdil töötavad lavatehnikud lae all

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue
Kylie Minogue Foto: WENN

20. juunil Riia Arenal esinev popmuusika megastaar Kylie Minogue' toob kaasa kontserdiajaloo ühe massiivsema ja keerukama sisekontserdi produktsiooni. Muuhulgas töötab kaheksaliikmeline erimeeskond show ajal otse kontserthalli lae all.



«Kylie Minogue' uus lava

show

, kui teostuselt üks keerukamaid, vajab artisti ja lavaosade tõstmiseks ning ümberpaigutamiseks kontserdi ajal meeskonda isegi lae alla,» kommenteeris kontserdi meediajuht Reno Hekkonens. «Võib öelda, et lae all töötavad inimesed peavad olema tõelised akrobaadid. Ülesanne on keerukas ning Riiga tulevad eriväljaõppe saanud oma ala profid,» lisas Hekkonens.



Kui lava tehniline teenindus peab pealtvaatajatele jääma nähtamatuks, siis lava peal toimuv

show

on koreograafiline tippteos. Ka artisti eelnevad tuurid on väljapaistvad tipptantsijate rohkuse, kostüümide mitmekesisuse ja ülihea koreograafia poolest.



«Kylie X 2008» tuur algab 6. mail Pariisis ning läbib suurema osa Euroopa pealinnadest. Tuur jõuab lõpule augustis Londonis.


Riia Arena mahutab sellele kontserdile ca 13 000 külastajat, müümata seisukohti on praegu alles vaid 500, veidi suurem on valik erinevate istekohtadega sektorite vahel.




Kylie Minogue' peadpööritava karjääri algusest sai tänavu 21 aastat. Tal on ilmunud üheksa stuudioplaati ning staaril on olnud kuus maailmaturneed. Artisti 43 singlit on jõudnud mängitavuse ja müügitoppide esikümnesse üle terve maailma.



Eelmisel aastal avati maailmakuulsas Madame Tussaud' vahakujude muuseumis Londonis juba neljas Kylie Minogue' vahakujust teisik. Ainult ühel kuulsusel – Inglismaa kuningannal Elisabeth II-l on neid rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles