Prantsusmaa esileedi minevik ei jäta teda rahule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Bruni 1993.aastal tehtud fotol
Carla Bruni 1993.aastal tehtud fotol Foto: AP / Scanpix

Prantsusmaa uue esileedi Carla Bruni-Sarkozy minevik ei jäta teda rahule.

Nimelt paneb mainekas Christie`s oksjonimaja oksjonile ühe Bruni-Sarkozy alastifoto ja seda just enne Prantsusmaa presidendi Suurbritannia visiiti, kirjutab STT.

Mustvalge foto on tehtud 1993. aastal fotograaf Michel Comte`i poolt.  

Endise tippmodelli alastifotod pole midagi uut, kuid proua Sarkozyd häiris just selle foto müügile paiskamise ajastus.

Christie`s oksjonimaja esindaja paljastas, et foto läheb oksjonil müüki päev enne seda, kui Prantsusmaa president Suurbritanniasse riiklikule visiidile saabub.

Väidetavalt on Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy populaarsus hakanud pärast Carla Bruniga abiellumist langema.

Nicolas Sarkozy kohtumisest Briti kuningakoja esindajate ja selle riigi juhtpoliitikutega loodeti, et see aitab tema mainet parandada, kuid kriitikute arvates võib Prantsusmaa esileedist kunagi tehtud foto müüki paiskamine seda veelgi kahjustada.

«Carla on vihane, kuna Christie`s oksjonimaja paiskab selle foto müügile just enne ta abikaasa Suurbritannia visiidi algust,» nentis Bruni-Sarkozy lähikonda kuuluv isik.

Christie`s oksjonimaja paneb Carla Brunni-Sarkozy foto oksjonile 10. aprillil New Yorgis. Asjatundjate hinnangul võib selle hinnaks kujuneda 3000 – 4000 dollarit (30 000 – 40 000 krooni).



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles