Ainult meestele: 9 saladust naistest, mis võivad sind šokeerida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alasti naine
Alasti naine Foto: SCANPIX

Veebisait askmen.com uuris Redditi kasutajatelt, millised asjad võivad naiste juures üllatada mehi, kellel pole õdesid või kellel pole olnud naisega märkimisväärselt pikka suhet.

9. Naised on sama karvased kui sina

-rubber_duckyy: Nad peavad raseerima või vahatama oma käsi ja jalgu, sest muidu oleks nad sama karvased kui mehed. Tüdrukud lõhnavad aga väga hästi... kogu aeg!

8. Loomulikku ilu pole olemas

-Swiffer_doesnt_work: Tüdrukud peavad «naturaalse välimuse» saavutamiseks kasutama natukene meiki.

-icypops: Tore, et keegi mainis «naturaalse ilu» teemat. Mu sõber räägib alati, kuidas talle meeldivad tüdrukud, kes ei muki ennast. Ta ei saa aru, et neid tüdrukuid, kes tema meelest tavaliselt end ei meigi, pole ta kunagi ilma meigita näinud. Tema meelest tähendab meik tugevat õhtumeiki, mida tehakse harva.

7. Kuupuhastus ei juhtu ühekorraga

-catiesaur: Mu poiss-sõber arvas alles paar kuud tagasi, et päevade ajal tuleb kogu veri korraga mingisuguse hiidlainena. Tuleb välja, et me kanname hügieenisidemeid kauem, sest me ei tea täpselt, millal hiidlaine tuleb...

6. Nad kaotavad hirmuäratavas koguses juukseid

-rubber_duckyy: Karvahulk, mida naine igapäevaselt kaotab, on hämmastav.

5. Nad on tegelikult isukad

-Someonedumb: Nad ütlevad, et nad pole näljased, kuid siis söövad sinu taldrikult kogu toidu ära tükk tüki haaval.

4. Neil kulub pöörane kogus dušitooteid

-RunsWithPremise: Pudelihunnik vannitoas oli paras šokk. Šampoon, palsam, dušigeel, kehakoorija... Ja kui sa ühe neist ümber ajad, kukuvad kõik 15 hoolikalt tasakaalustatud pudelit ja neist moodustub komistamise püha graal.

3. Pahad päevad pole naljaasi

-ryder77: Mäletan, kui esimest korda kogesin, mida tähendab menstruatsioon. Mu eksnaine oli haige, nii et pidin tema eest hoolitsema. Kandsin ta tualetti ja sain šoki, kui kõike seda verd nägin. Arvasin, et veri tilgub välja aeglaselt nagu katkisest kraanist, kuid see nägi välja, nagu tema vagiina oleks kitse ohverdanud.

2. Nad vajavad (kapi)ruumi

-scruffy01: See on üllatav, kui väga nad hindavad ruumi vannitoas ja riidekapis.

1. Nad kukuvad tualetipotti, kui sa prill-laua üles jätad

-OnlySarcasm: Tõsilugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles