Marge Rahu lõikas nimekaimu pealt kasu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari peatoimetaja Marge Rahu
Buduaari peatoimetaja Marge Rahu Foto: Erakogu

Nimi ei riku meest, kuid nimi võib tekitada segadust, pahandust või hoopiski palju nalja – seda eriti siis, kui sul juhtub olema nimekaim! Buduaar otsis üles ja küsitles Eesti kuulsusi ja nende vähemkuulsaid nimekaime.

Ka Buduaari tegevjuhil Marge Rahul on nimekaim

Marge meenutab, kuidas ta teise Marge arvelt kasu lõikas: Ma olen elu jooksul endale palju kliendikaarte teinud, aga kaasas kanda ma neid ei armasta ja osa on ka juba kadunud.

Tavaliselt, kui ma midagi ostan, siis palun müüjal arvutist järele vaadata, kas mul on kliendikaart. Olin juba mitu korda mitme aasta jooksul Apollo raamatupoes ostusid teinud ja allahindlust saanud teadmisega, et mul on nende kliendikaart, kui ühel korral taas nime järgi allahindlust küsides täpsustas müüja, kas mu kodune aadress on ikka Tartus.

Selle peale olin ma nii ehmatanud, et ütlesin esimese ropsuga: „Ma ei tea.“ Siis hakkasime mõlemad müüjaga naerma, ma tunnistasin oma patud üles ja ta tegi mulle veel viimase allahindluse nimekaimu arvelt.

Kas sulle meenub mõni lõbus lugu seoses oma nimekaimuga?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles